Er wordt hard gewerkt aan een verbeterde website!

Over Ons

Upmize is jong online marketing bureau. Ik probeer altijd de ultieme klantervaring te leveren aan mijn klanten. Dit gebeurd doormiddel van calls en duidelijke afspraken. Zo is het voor beide partijen een fijne en prettige samenwerking. Benieuwd naar de mogelijkheden stuur een mailtje naar info@upmize.nl. 

De werkwijze gaat volgens een strakke planning. Deze stellen we samen op. Hoe willen we alles doen, wat gaan we precies doen en hoe gaan we dit doen? Dit zijn dingen die wij samen gaan bespreken en zo tot een oplossing komen van uw probleem.

Wie ben ik? Ik ben Tim Ras, de oprichter van Upmize. Ik ben een ondernemer die staat voor kwaliteit. Alles wat ik lever moet van kwaliteit zijn, ik zeg altijd kwaliteit over kwantiteit. Zo doe ik dit dus ook met Upmize. Een persoonlijke touch vind ik ook erg belangrijk en dit zal je ook terugzien in de samenwerking met Upmize.

Missie

De missie van Upmize is het helpen groeien van een onderneming. Het maakt ons niks uit of je nou een start-up wilt laten groeien of een bestaand bedrijf die al veel omzet draait. Wij helpen iedereen met alle liefde.

Met Upmize willen wij ook proberen om een steentje bij te dragen aan het milieu. Wij zullen van onze omzet altijd een vast percentage doneren aan het WWF. Zo proberen wij de wereld om ons heen een stukje mooier te maken.

Ons Team

Dit is ons kleine team van Upmize, interesse om hier bij te komen? Mail je CV en motivatie naar vacatures@upmize.nl.

ik

Tim Ras

Eigenaar Upmize

Uw naam hier?

Zoekt u een baan in de marketing of webdesign? Neem contact met ons op!

Dus wilt u ook uw bedrijf boosten? Twijfel niet!

Twijfel niet en neem direct contact op voor de mogelijkheden! Uw bedrijf boosten is nooit te laat, maar wacht niet te lang.

KVK: 87295210

© All Rights Reserved 2022

Scroll naar boven